2017. július 20., csütörtök

Seriál MS formuly 1 pokračuje pred letnou prestávkou v Maďarsku

Ešte než v nedeľu o 14:00 desiata Grand Prix sezóny začne, uctia tímy a diváci na okruhu minútou ticha pamiatku francúzskeho pilota Julesa Bianchiho, ktorý v piatok zomrel po deviatich mesiacoch strávených v kóme po havárii vo Veľkej cene Japonska.

s mladým kolegom sa rad jazdcov osobne rozlúčila pri utorkovom pohrebe a aj pri víkendových bet365 stavky bojoch budú piloti myšlienkami s ním. "Lúčenie s Julesom bolo pre každého nesmierne ťažké. Budem s ním vo svojich modlitbách a myšlienkach nielen pri tomto závode, ale po zvyšok kariéry, "povedal vedúci muž šampionátu Lewis Hamilton z Veľkej Británie.

Pilot Mercedesu bude usilovať o piate víťazstvo v bet365 maďarskej GP, čím by sa odpútal od spoludržiteľ rekordu Michaela Schumachera.Vlani mu v tom zabránil zhorený motor v kvalifikácii, po ktorej musel štartovať z uličky v boxoch, napriek tomu pri triumfe Austrálčana Daniela Ricciardi z Red Bullu bet 365 obsadil tretie miesto za Fernandom Alonsom vo ferrari.


"Maďarsko je krásne miesto, jedno z mojich najobľúbenejších," povedal víťaz pretekov z rokov 2007, 2009, 2012 a 2013.

Pred tromi týždňami v Silverstone vyhral Hamilton piatykrát v sezóne a vedie poradie majstrovstiev sveta o 17 bodov pred nemeckým tímovým kolegom a víťazom troch závodov Nicom Rosbergom. Čaká sa opäť ich súboj, Rosberg chce napraviť vlaňajšok, kedy po triumfe v kvalifikácii došiel až štvrtý.

"Je to posledné preteky pred zaslúženú prestávkou a ako vždy sa vydám, aby si každý mohol vziať niečo pozitívne na dovolenku, "povedal Rosberg a tiež pripomenul Bianchiho osud. "V paddocku bude o tomto víkende každý zdieľať rovnaké pocity, ale musíme pretekať ďalej, poriadne pretekať za Julesa, ako by to robil on sám," dodal.

Hamilton s Rosbergom od štartu sezóny naťahujú šnúru umiestnenie na stupňoch víťazov, britský obhajca titulu na nich nechýbal celkom v 16 závodoch.Kvalifikáciu ovládli jazdci Mercedesu už dvadsaťkrát za sebou.

Tento rok bet365 bonus s nimi šesťkrát stál na pódiu priebežne tretí Nemec Sebastian Vettel z Ferrari. Po jednom medailovom úspechu majú ešte piloti Williamsu Fin Valter Bottas, Brazílčan Felipe Massa a tiež Vettelov tímový kolega Kimi Räikkönen z Fínska, ktorí s veľkou bodovou stratou, ale minimálnymi rozdielmi m edzi sebou bojujú o štvrté miesto v MS.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése