2017. április 15., szombat

Exeter Gareth Steenson udržuje jeho stranu na druhom mieste, keď odložiť Harlequins

Exeter musel niekoľko dní pred zápasom oznámil svoj prvý zisk od povýšenie na Premiership a ich prítomnosť na druhom mieste v tabuľke ukazujú, že zisky v posledných šiestich rokoch sa nielen bolo ich bankového účtu.Majú udržal jasnú identitu rugby napriek tomu, že má ísť firemné, muži v čiernych číslach, a to bol duch, ktorý im vzal cez v hre, v ktorom boli outscored na pokusov a na zadnej nohe pre väčšinu Charlie it.Saracens ' Hodgson ťahá za nitky v demolácii Worcester čítajte viac

Tieto podmienky označené novembra v celej svojej temnej najhoršie, vyjící vietor plodiť druhej polovice lejak, ale zatiaľ čo niektoré tímy reagujú tým, že považuje to takmer nemožné päťku tento zápas obsahoval šesť.Ak nikto nemôže byť povedal, že je produktom krásy, hoci dvaja prišli po tom, čo bol loptičku vložený cez niekoľko párov rúk, dážď tlmil vôľu žiadnej strany a Harlequins zostal pod záštitou dvoch bonusových bodov.

Mali by mať väčšiu prednosť v otvorenej polovici, keď začali hrať vo vetre, ale rozdávali sa pri pokuse o to, aby sa pokúsili prerušiť hodiny.


Držali sa na lopte tri minúty okolo svojich vlastných 22, keď Thomas Waldrom nútil zaklepanie z Mikeho Browna, nelegálne protestoval Quins, ktorý cítil, že Exeter No8 bol z jeho nohy, keď urobil výzvu.Exeter úzky chrbát, na obranu náhle sa rozprestrela a James Short dokázal preskočiť preč od Nicka Evansa výzvu k tomu, čo sa ukázalo byť hra je rozhodujúci výsledok.

To d ávalo Exeter vedenie pri zlome, že ich používanie vietor sotva zaslúžil a aj keď to trvalo len dve minúty druhého polčasu, kedy Evans trest odložil stranou dopredu, Quins stratil kontrolu, keď sa zmenil z udržať loptu v ruke s pomocou prvkov hrať pozíciu.Stratili tempo a keď Gareth Steenson získal svoj náskok na náčelníkov s vyskúšať na 55 minút dokončiť break-out, domáce strana zostala pred napriek strate Epi Taione a Tom Johnson hriech-bin v poslednom štvrťroku .

Quins mal dve šance na výhru zápasu, prvé, keď Tim Swiel pokúsil previesť Tim Visser je vyskúšať z široký naľavo sa 18 minút ísť, partitúry, ktorý prišiel, keď sa krídlo rýchlo reagoval Mike Browna chip na linke biť k rohovému zástavky a poskakovanie infield, a potom s trestom tri minúty od konca, keď nadmerne kompenzovalo vietor a loptu tvrdo napravo od miest, kde bývali.

Quins zaslúžila viac celkovo ale tím, ktorý zmizol tak zle v d ruhej polovici minulej sezóny, keď prišiel nielen o pozíciu Bet365 stávkovanie live v prvej štvorke, ale miesto v pohári majstrov, keď sa snažil dopredu, ukázala, že mal látku ísť vo veľkom štýle.Ich riaditeľ rugby, Conor O'Shea, počítať výkon, po víťazstve v Bathu a úzke porážke pri Leicester, ukázal jeho strana by sa v ňom na dlhú trať, a spôsob, akým chytro mieša svoju hru do vetra, mätúcich obranu tým, že ide úzky v čase a široký u druhých, rovnako ako zakladajúci skoré dominanciu vpredu je silným argumentom pre jeho belief.Wasps na prednej nohe ako Frank hala snaží opustiť Londýn írsky bojuje viac

bolo to chyby, ktoré im náklady.Charlie Walker upustila výkop a Steenson bol predstavovaný s prvou zo svojich troch sankcií, a krídlo v skutočnosti skončila súťaž pre svoju stranu minútu od konca rozliatím loptu vo svojej polovici a pripúšťa sa linka-von. Skončil elegantne na tretí pokus po boku o 30 minút, čo im dal 17-9 hore, ale Quins nikdy nemôže dostať dosť ďaleko dopredu.

Zakaždým, keď skóroval vyskúšať oni pripustil si kickable trest, zvyčajne po poplietol reštart. Boli ostrejšie ako Exeter, Danny starostlivosť a Evans výstražný a rozhodujúce, a ten odchod na 56 minút potom, čo bol omráčený v Taione náčinie viedol QUINS strácajú radar.Pretože vyblednuté, Steenson postaral o Exeter.

Na posledný víkend pred Anglicka hlavného trénera, Eddie Jones, začína pracovať na Twickenham, Henry Slade mal svoje momenty, najmä shimmy na ľavej strane, keď nejako dostal okolo stojky Kyle Sinckler, ktorý sa postavil prakticky po pravom krídle a Jack Nowell ukázal okamžité zrýchlenie na niekoľkých príležitostiach, ktoré mal loptu, ale to bolo u dopredu, kde sa mená, ktoré sa buduje.

< p> Exeter Flanker Dave Ewers vystupovali v druhom polroku, prevezme od Chrisa Robsh aw, ktorý hrá na blindside, bol v centre všetkého, čo bolo pôsobivé Harlequins.Joe Marler začal dobre, zarábať QUINS trest deviatej minúty vyskúšať po tom, čo dostal na vŕšok náhradného rekvizity Alex Brown a Toma Johnsona úvod Po prestávke dal Ewersova fólie lopty nesúci.

"Bolo to veľmi dôležité, aby sme zostali v kontakte s tresty v prvom polroku, kedy boli Harlequins hrá dobre, "povedal tréner Exeter, Rob Baxter. "Oni boli veľmi dobre v prvom polčase, kedy sme boli pasívne a bojazlivé, a zatiaľ čo my sme frustrovaní častiach našej výkonnosti, niekedy sa pozriete na výsledkovej tabuli a diviť, ako ste vyhrali."

Bet365 poker bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése