2017. április 11., kedd

AFL: Päť vecí, je potrebné dávať pozor na bicykli 21

Najnápadnejším rysom dnešného okrúhleho úvodnom stretnutie medzi Hawthorn a Port Adelaide je, že ani jedna zo strán k dispozícii hráča, ktorý sa dopustil zrady futbal a požiadal o obchod v bezprostrednej vedenie-up. Ak ste boli Hawthorn hráč, prečo by nie? Alergiu na striebro? Čerstvé z víťazstva šesť gólov počas Geelong minulý víkend jastraby priviesť Ryan Schoenmakers, ale stále nemôžete nájsť priestor vytlačiť Taylor Duryea, kto by byť výber zámok u väčšiny ostatných klubov.

Veci nebudeme tak celkom dobre Ken Hinkley v Port Adelaide je kúzlo strana obrátila starú pannu v roku 2015.Sú to vlastne vyhral zodpovedajúce prípravok na bicykli štyri, ale to bolo vtedy, keď ich prostredná forma stále vyzeral ako vedľajšej ceste bloku, nie nejaké trvalé choroby. Nazývajú sa späť hviezda vpred Jay Schulz ale strácajú Jackson Trengove na rekonštrukciu rameno, čo ešte predchádzajúce stratu Ollie vín pre zvyšok roka.Okrem toho a diskontovania ich matematické možnosť hrať finále ako kompletné absurdity, je na čase, aby sa vážne posúdiť, aké zmeny sú potrebné, aby sa ďalší nárast vedľa year.The Tigers mali mať príliš veľa triedu pre Collingwood

Hry medzi tigre a koláče sú naozaj veľká zábava, aby sa zúčastnili ako neutrálne, ako tienisté laneway psie boja, v ktorom sa obaja bojovníci sú rovnako pravdepodobné, že sa obrátiť na seba ako každý iný. Tieto nie celkom tam Pies priniesla neutešenej výsledky za niekoľko mesiacov, ale nesú v tejto hre kľúčovú motiváciu robiť cestu septembra Richmond je ťažšie. Tréner Nathan Buckley právom pripustil, že rok bol neúspech na jeho strane, ktorý sedel fair 8-3 na začiatku sezóny.Problém, pretože je to, že tam žiadne body udelené za čestné stratám.

Viac oboznámení s touto teóriou, než väčšina je Tigers oddaný Chris Newman, ktorý išiel 232 hier, bez toho, aby hral vo finále, ale po tomto týždni oznámil svoje plány dôchodku na konci sezóny, má aspoň jednu kampaň septembra pred sebou. Jeho spoluhráči škriabal cez čiaru o 5 bodov, ak tieto tímy sa stretli v kole sedem, ale Pies ukázali skutočnú prekážku v iných nedávnych stretnutiach, čo je trend, ktorý by mohol konečne otočil. Najlepšie zo všetkého je, že tiež vitajte späť tichý dosiahnutie Shane Edwards, ktorý bol v kontakte nádherné, než ho noha zlomeniny odsunutý do pozadia pred piatimi týždňami.Opäť je načasované jeho beh na perfection.James Hird svoje neslávne zostupe z Essendon nedotknuteľný na, unperson '| Jonathan Horn Read moreFremantle mali biť na sever, ale to, čo robí ďalších šesť týždňov držať

Tu je úplne nespravodlivé, ale aspoň polovičné pravdivá teória: ak Fremantle poraziť North Melbourne na Etihad Stadium v ​​nedeľu to bude znamenať, že svet aj naďalej točiť okolo svojej osi. Ale ak prídu do 7. umiestnené North Melbourne - a buďme úprimní, že to asi nebude - by ste byť odpustené pre držanie niekoľko pochybností o ceste ich Nasledujúcich šesť týždňov bude trvať. Rebrík predné, 16-3, Fyfe vedenej Ukotviteľné panely nie je úplne originálny článok?Dokonca sa cíti zle písanie, ale potom si predstaviť, že by podanie von na MCG proti Hawthorn alebo dokonca Copping rodiskom útok ako ich derby stratu západnom pobreží poslednom kole a pochybnosti zabrúsiť. Aspoň mám mužský zdravotného poistenia hviezdu.

Severná robil to, čo potrebovali minulého týždňa proti St Kilda a snažil sa trochu skoro, ale rozširuje svoju víťaznú sériu na päť s horiace treťom štvrťroku. Budú musieť udržiavať oveľa jednotnejší úsilie proti vrchnými stranami, ako je Fremantle a toto nebude ľahké, bez nuggety, ale často odpružené Jack Ziebell, kto bol znovu ping. Po návrate na svojom mieste, Ryan Bastinac mohla hrať, aby jeho miesto na zozname Roos.Bojuje o majú levie srdce vpred Drew Petrie a maratón muž Brent Harvey, ktorí obaja napísal jeden rok ponuky na ihrisku až do 2016. Harvey bude príliš starý na Super pravidiel v čase, keď sa nakoniec odíde. Váš zápas kolesá

Veríte na zázraky? To je to, čo Bulldogs môže byť nutné zvrhnúť západné pobrežie do Perthu v nedeľu, ale tam bol žiadny lepší temperamentný strana v súťaži v tejto sezóne, ako Luke Beveridge mužov, takže nemožno vylúčiť von úplne. Najťažšie uvádzanie hviezdny beh buldoci smerom k finále v súvislosti je, že jednoducho nehral veľa slušných strán v posledných šiestich tý ždňov.Sediaci na štvrtom mieste teraz, budú sa snaží tvrdiť, že bod s tejto chúlostivej svietidlá nasleduje tvrdý domácom zápase proti Severu a záverečný guľatý banánovej koži v podobe výletu do Brisbane. Bude zaujímavé sledovať, ako sa nosí ten tlak.

Pri pohľade zálohovať svoje víťazstvo minulý týždeň divoká západnej derby, Eagles vitajte späť celý rad užitočných prispievateľov vo Mark LeCras, Nič Naitanui, Tom Barrasso, a podľa vzhľadu ich provizórne tímovej zostave, všetci ostatní na ich nadriadeného zozname príliš. Bez týchto hráčov a Jeremy McGovern Eagles triumfoval v derby, ďalšie znamenie, že ste pravdepodobne Predbežná finalistov na minimum.Aký obrat to bolo z oboch strán v roku 2015.

Bonus: táto hra sa chýli ku žijete cez Guardian cieľom jednotlivých cieľu živé blog.The najlepšie a najhoršie zo zvyšku

Existuje niekoľko zaujímavých match-ups inde tento víkend a n ikto s väčšou finále intríg než bitky o most medzi Sydney a GWS. Nemajú vlastne vyhrať kontrolu nad mostom, čo som si vedomý. Ak som niečo z dánskeho kriminálna dráma sa dozvedel, že to asi bude najlepšie rovnako.Ale Swans môže ešte vytlačiť späť do prvej štvorke a obri potrebujú vyhrať, aby ich finále mieste živá.

S tréner James Hird preč a kľúčovú pozíciu pilierom Jake Carlisle zdanlivo schmatol kabát príliš, je tu nie je moc pre Bombardéry fanúšikovia sa usmievať asi v túto chvíľu a ďaleko strata pre Gold Coast v sexi novej dobe 4:35 hodín v sobotu mohol nechať siahnuť po choré vrecka. Carlisle sa zoradia však, a dúfa, že zostanú vysoké, že bude tiež kopnúť loptu v správnom smere.

Geelong v sobotu večer stretnutie s St Kilda je nebezpečenstvo hra na strane na okraji finále, aj keby to tak bolo pecka Svätej v tom istom stretnutí-up niekoľko mesiacov späť.Adelaide hostiť stranu Brisbane, takže bez kormidla a shambolic, že ​​oni robia Dare Bears vyzerať Lombardi Packers. Zaokrúhľovanie sa na porno časť mučenia v rámci plánu, Carlton v nedeľu popoludní stretnutie s Melbourne má iba následky, ak sa snažíte vytvoriť presný falošný ťah. Blues v tomto týždni rozlúčil a veľa šťastia Swingman LACHIM Henderson, ktorého pátranie po futbalovej šťastí ho viedlo k precitnutiu; nie je nič, čo vo futbale oveľa zábavnejšie, než hrať proti Carlton.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése