2017. április 13., csütörtök

Anglický Tom Wood prizná po zotrvaní Austráliou tím 'zúfalstvo'

Bol to najhorší výsledok England kedykoľvek Rugby World Cup alebo najlepšie zobrazenie v roku 2015 turnaji tím pravých o titul? Obaja cítili ako legitímne záveroch najznámejšie austrálskej zálohe od Neda Kellyho rozkvetu. V prípade, že Wallabies naďalej hrať takto, bude lepší strany, než v Anglicku končí ležala v prachu.

V prípade, že lesk, najmä David Pocock a Bernard Foley nebol úplne vysvetliť 20-tich bodovú rezervu, to robilo podčiarkujú dôležitosť jednotlivcov, ktorí sa darí, keď sú v stávke najvyššie.To bolo zelené a zlaté variáciu na anglickej predchádzajúce najhoršia nočná mora za Stuart Lancaster, proti Walesu na Millennium Stadium v ​​ roku 2013, a pochmúrny tvárou muži v bielom bude mať spomienky na celý život.

To ochromujúce pocit shock vysvetľuje, prečo len dvaja domáci hráči, Tom Wood a Richard Wigglesworth, cítil schopný predné médiá v zmiešanej zóne potom. Zvyšok vraj nemohol čeliť po Anglicku sa stala prvou hostiteľskou krajinou v histórii turnaja skloniť po etapách bazéna.


"Máme pyšný anglický tím, ale sme zlyhali…neexistuje žiadny spôsob, poťahovanie cukrom, že" uznal Wood.

Northampton Flanker tiež používal slovo "zúfalstvo" zhrnúť pozápasovej šatňa nálada.V mnohých ohľadoch Anglicku jednoducho zaplatil za ich neschopnosť klinec Walese minulý týždeň, ale žiadny test strana môže tvrdiť, že je nešťastné, keď boli porazení dvakrát na ich vlastnom ihrisku v ôsmich dňoch dokončil obe hry z le a dôsledne nechá svoju disciplínu štiepiť. Rovnako ako Owen Farrell posiela na hriech-bin pre ramenné nálezu Matt Giteau rozhodca, Romain Poitou, ktorý mal Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus vynikajúcu hru, mohol ľahko ukázali žlté Sam Burgess pre vysokú riešiť len meter alebo dva preč.

Vzhľadom k tomu, skóre v tomto bode bolo 20-13 do Austrálie - ktorý viedol 17-3 v polčase - nebol to najchytrejší aktov.George Ford urobil významný rozdiel v rytme anglického útočiace hry, a aj keď Anglicko mlyn ukončil hru na kolenách, tam bol ešte slabá nádej na vzkriesenie k porovnaniu s Headingley 1981 - alebo možno nie.Akonáhle Farrell opustil Marmite v Vegemite derby, Anglicku boli toast.

Wood, na svojom konte, sa ani nepokúsil vyhnúť nedostatky jeho vlastnej strane je. "Skutočne sme pocit, ako by sme boli [title] kandidáti, ale dôkaz je v pudingu a nie sme," povedal a zažmurkal pri predst ave novej role Anglicka ako zombie zo bazén pred finále o tomto víkende proti Uruguaju. "Budeme musieť odstúpiť, sledovať každý iný a nejako nájsť silu zahrať si s hrdosťou v hre, to znamená, že absolútne nič vo veľkom schéme Svetových pohárov. Ale ak budete ťahať na košeli Anglicka, čo musíte urobiť to hrdý.Ten, kto hrá budú musieť nájsť odvahu držať hlavu vysoko a robiť to spravodlivosť. "

Wallabies zobrazený iný druh odvahy, udržať odvahu svoje presvedčenie napriek skvele drsný pozadia. Koľko hosťujúci tímy, za takých okolností, by sa začalo pri pohľade bežať hlboko do vlastnej 22? Pocock a jeho komplic Michael Hooper vyrobená rad English späť vyzerajú bolestne chodcov a Foley, ktorý začiatkom tohto roka vydržal niekoľko dní chudé pre Waratahs mali hru svojho života.Ak je jeho prvý pokus ukázal oko za hranicou, jeho druhá bola docela vynikajúca, úhľadný výmena prejazdov s Kurtley Beale kontra stné naživo s Anglicka Záložný zručnosť v tomto turnaji.

V čase, keď Foley tiež nastaviť Matt Giteau neskoré coup de grace s nádherné dlhé vydávať ľavú ruku zneužiť Wallabies 'extra-man tú výhodu, že už porazený all-rekord Matta Burkeho pre jednotlivé body zhodujú by austrálska proti Anglicku. Keď sa riadne pridaný uhlový prevod je mu konečné úlovok 28 bodov, najvyšší akýmkoľvek predchádzajúcim testu zápasu návštevníka Twickenham.Od tej doby, Jannie de Beer pršalo prudkých ciele na Clive Woodward je družstvo v Paríži v roku 1999 boli Anglicka bol odvolaný menej vytrubovaných Rugby World Cup sa kolíše No10.England je: 10 dôvodov, prečo bola kampaň nepodarenej | Eddie Butler Viac

Foley, 26 rokov, nemá Maverick vlastnosti Quade Cooper, ale ovládal veľmi účinný obušok tady. "Vedeli sme, že tlak bol v Anglicku," navrhol neskôr. "Keby sme mohli začať dobre, museli naháňať hru a to by bola tvr dšia požiadať o ne."

Play ani z polovice tak ostro proti Walesu a to urýchľuje austrálska strana bude začiatok nejsmrtelnější bazén na turnaje, dať im viac povzbudzujúce cestu až do finále.Za pár sladkých dní budú mať kľúče od hostiteľského národa drahé vile, zatiaľ čo anglický triasť sa v zime na záhrade. Wood nepočíta RFU by mal upustiť od akéhokoľvek svojho trénerského personálu - "Nemyslím si, že je potrebné vytrhnúť ju a vrátiť sa k rysovacej doske…nemôžem vynachváliť manažérskeho tímu" - ale Austrália vystavených viac než dosť štrukturálne trhliny, aby to nepravdepodobné.

Stávkové kancelárie Unibet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése