2017. április 11., kedd

Usain Bolt z Jamajky vedie k 4x100 zlata zrúcaniny chybové Veľká Británia nádejou

Keď Justin Gatlin prešiel štafetu Tyson Gay s náskokom v 4x100 relé na polceste, musel myslel mieru vykúpenie bolo v dohľade.Ale ak tieto majstrovstvá ste nás naučil jednu vec, je toto :. Nikdy odpísať Usain Bolt

Do konca roka, Gatlin sa pozrel na vydesený ako Bolt zaútočili opäť doma vyhrať svoj tretí zlato z týchto šampionátov jeho tretie víťazstvo nad Gatlin a jeho 11. svetový titul.

je to horšie správou prísť pre Američanov, keď boli diskvalifikovaní dohromady po nepodarenej záverečnej prechode a podal striebro v Číne uprostred delírium medzi domácim publikom .

v prípade, že pohľad na Bolt pruhy po cieľovej rovinke v Vtáčie hniezdo n ebolo dosť vyvolať pocit deja vu, potom britský tím vlastné Snafu k záverečnému prechodu, kedy v dobrej pozícii, aby prijali bronz bol ešte známejší.

Potom bolo zúrivý obviňovanie medzi britskej kvarteto, keď obvinil neskoré prepínač do tímu, s CJ Ujah prichádzajúcich Harry Aikines-Aryeetey a spustenie kotvy nohu.

Rovnako ako v posledných dvoch majstrovstvách sveta a tu v Vtáčie hniezdo v roku 2008, ich neschopnosť dostať taktovkou koleso stálo medailu.

Ešte dlho potom, Bolt sa pripojil k svojmu spoluhráčovi Nesta Carter, Asafa Powell a Nickel Ashmeade v divokých osláv britský obušok ešte ležiacich na trati.

"Je to srdcervúce, sme boli jasne v bronzu," povedal lead-off muž, Richard Kilty. "Je to tímová práca.Akonáhle začnete prepínať veci a riskovať, že to, čo sa stane. "

Pre Bolt, ktorý prišiel do majstrovstiev sveta uprostred intenzívnej špekulácie o jeho podobe a pod tlakom od jeho 33-ročný americký súper došlo k výbuchu v cieli. ust široký úsmev a kývnutie hlavy, ako by chcel potvrdiť dobre odvedenú prácu.

"Videl som ten neporiadok po 300m a bol som rád, že nie som v tom," povedal Bolt potom. Na otázku, čo sa stalo s Američanmi, dodal: "Je to len tlak. Oni vyhrali svetovej relé a tlak bol na ne. "

Pokiaľ ide o Gatlin a Bolt v Vtáčie hniezdo, znalosť nebola chované opovrhnutie.Ale tam bola kopa zlej krvi medzi dvoma tímami po ich hovädzieho mäsa v rámci Svetovej relé majstrovstvá v apríli.

Po USA vyhral 4x100, Ryan Bailey, nie časť kvarteta tu skončila spoof verzia Bolt je "Ak Di World" podpis predstavovať a skončil s hrdlo-deliaca geste.

Tu je konečný prechod bol komédia chýb na oboch Británie a Ameriky. Prvý Gay - kto povedal, že zistil, že je ťažké sa sústrediť, pretože hluk prúdiaci dole z tribúny - minul Mike Rodgers 'natiahnutej ruky, než sa konečne podarilo dokončiť prechod na euro mimo krabici

Rovnako ako v prípade vystrašilo, britský. James Ellington bol schopný zachytiť Ujah a aj on bežal po vybalení z krabice.Ellington udrel štafetu na zem, kde zostal. Potom trojica britských pretekárov, ktorí sa preplávala jázd, zúrivo obvinil britskú Atletika pre sekanie a mení usadlý vzorec.


V zmätku, Bolt lačne sa jamajskú štafetu od Ashmeade a vydal domov 37.36sec, najlepší čas na svete v tomto roku. "Boli sme presvedčení, vedeli sme, že by sme vyhrali. Chceli sme svetový rekord, ale to sa nestalo.Big-up Jamaica, "povedal šéf zberba Rouser Powell, ktorý bežal na druhú nohu a vzdal to gól Gatlin.

Bolo to Jamaica tretí svetový titul za sebou v tomto prípade sa olympijských víťazstva v Pekingu 2008 a Londýn 2012 tiež zdôraznila svo ju dominanciu.

Vzhľadom Betclic-Bonus čaká na Vás k podtext týchto šampionátov, bolo nemožné, aby na vedomie, že tri zo štyroch členov tímu USA slúžil dopingovej zákazy. Ako mal Powell, jamajský tím kapitána.

Najväčšie fandia boli pre čínske kvartet, ktorý skončil tretí a bol neskôr inovovaný na striebre keď Američania boli diskvalifikovaní.Kanada skončil s bronzom.

V poslednej Vtáčie hniezdo dav mal nejaký domov úspech osláviť a robili tak tým, že serenading ich nového hrdinu Su Bingtian s mäsovou stvárnenie Happy Birthday.

"Cítili sme veľký tlak, ale vďaka podpore divákov sme boli schopní, aby sa história," povedal Zhang Peimeng, ktorý bežal kotevné nohu.

v prvom stretnutí v noci medzi dvoma šprintovať superveľmoci, prvá krv mal tiež odišiel do Jamajke v 4x100 žien.Spúšťanie v pruhu sedem, s majstrami sveta Jamajke a potom sa rekordmani svet USA vnútri nich, britský kvartet boli na zadnej nohe od prvého prechodu, keď Dina Asher-Smith objavil vyraziť príliš skoro.

ale späť pôsobivo stanoviť nový britský rekord a na rozdiel od mužov, neboli žiadne výčitky. "Je to horkosladké - národný rekord, ale štvrté miesto, boli sme určite príde na medailu," povedal Jodie Williams

Shelly-Ann Fraser-Pryce priniesol Jamaica domov v 41.07, objímal spoluhráči na trati. ako oni skončili v novom šampionáte rekordnom čase. USA nasledovalo v 41.68, sa Trinidad & amp; Tobago tretí.

Betclic-Recenzia stávkovej kancelárie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése