2017. április 14., péntek

return punt Greeneová pomáha Jaguars poraziť titánov 19-13

Rashad Greene chytal na pramici línie disku, kľučkoval cez niekoľko obrancov, vnikol do otvoreného poľa a takmer dosiahla bránky.

Bola to veľká hra Jacksonville Jaguars potreba poraziť Tennessee.To bol kľúčový moment, keď museli získať pôdu v zmätenom AFC South.Thirdday Night Football: fotky fanúšikov z Tennessee Titans vs Jacksonville Jaguars Prečítajte si viac

Prišiel od nováčik, chlap, ktorý zmeškal V predchádzajúcich siedmich hrách s roztrhávaným ligamentom v ľavom palci. A tie horčičné uniformy, aspoň na sekundu, vyzerali oveľa viac ako zlato.

"Potreboval som len Ten gulička mi to dal tak, ako som to chcela, "povedala Greene. Greene vr� �tila puntku 63 metrov a nastavila päť yardový dotykový prestup Blakeho Bortlesa do Julia Thomasa s 3:30 , A Jaguari sa držali na tom, aby porazili tituly 19-13 vo štvrtok večer.

"Boli sme v týchto jedno-držanie hry po celú sezónu," povedal tréner Gus Bradley. "Našťastie sme sa dostali na dobrý koniec." Jaguars (4-6) vyhrali po prvýkrát od decembra 2013 po sebe idúcich zápasoch a zaradili sa priamo do divízie.Oni vyhrali tri zo štyroch.

Titani (2-8) prehral po ôsmykrát v deviatich hrách a skazené dočasnej tréner Mike Mularkey návrat k Jacksonville. Mularkey bol vyhodený po jednom období s jaguáre, čo je 2-14 kampaň v roku 2012.

Po väčšinu noci to vyzeralo, ako keby Mularkey osláviť vzácne víťazstvo v Jacksonville.

ale Greene prevrátený scenár. Bortles spojil s Thomasom na budúci hre, čím Jacksonville dopredu 16-13.Bola to ľahká výzva k Bortles, ktorý si všimol Linebacker Derrick Morgan zo radili naproti Thomas pred mihu.

"Jeden na jedného s naozaj obranný koniec," povedal Bortles. "Je to niečo ako nezhody."

Titans pevný koniec Phillip Supernaw zašátral v nastúpenom držbe, čo vedie ku štvrtej bránky Jason Myersově noci a šesťbodovej vedenie sa s 2:19 zostávajúce.

"Moja vina na tej hre," povedal Supernaw. "Môj loptička zabezpečenia nebol tak dobrý, ako by to malo byť."

Tennessee mala jednu poslednú šancu a postúpil do zvyšných 23 s 5 sekúnd. Ale Andre Branch vyhodený Marcus Mariotovi na poslednej hre.Pobočka robil svoju obvyklú veterný tanec ako bol obliehaný spoluhráčov.

"Nemáme žiadnu Quitters," povedal Jaguars cornerback Aaron Colvin. "Všetci sme presvedčení, že môžeme vyhrať akúkoľvek hru. Kedykoľvek to môže vyzerať, že sme sa do oka verejnosti, voľným okom, cítime v hĺbke duše, že môžeme vyhrať hru. Máme Playmakers ktoré začínajú vytvárať hry v ro zhodujúcich situáciách a môžete ju vidieť každý a každý zápas. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése