2017. április 12., szerda

Petr Cech môže byť kľúčovým faktorom proti Chelsea, hovorí, že Arsène Wenger

"Viete, že máte na skóre perfektné cieľ pred sebou," povedal Wenger, ktorý si kladie otázku, či je kombinácia aury brankárske a priateľstva mal so svojimi bývalými spoluhráčmi na Stamford Bridge môže mať vplyv na chelsea útok, a že to môže byť jeden z jemných okrajov, ktoré môžu rozhodnúť hry tohto intensity.Arsenal brankára Petr Cech cúval, aby návrat do Chelsea v kroku viac

Wenger rešpektuje Čech skúsenosť natoľko, že mu videl žiadnu potrebu hovoriť s hráčmi o špeciálnych nálad, ktoré môžu byť súčasťou návrate k zemi nazval domov pre viac ako desať rokov. "Len chcem, aby sa zameriavajú na tejto hre a nesmie byť ovplyvnená tým, že.Môžete t am ísť a či stojíte v správnom cieli, alebo nie. Je vždy ťažké vrátiť sa do svojho klubu a hrať, ale našťastie to bolo manipulované, že túto sezónu. To je dôvod, prečo som sa rozhodol, že ho hrať v Community Shield. Jedná sa o prvý krok, ktorý je dôležitý a on sa zaoberal veľmi dobre s ním. "

Cech prítomnosť je zásadný pre to. Je pozoruhodné, ako výrazne Arsenal obrany sa zmenili, pokiaľ ide o pracovníkov, pretože tvárou v tvár Chelsea preč u podobného času roka v minulej sezóne.Rovnako ako nový brankára a nové Záložný štít v Francis Coquelin (Mathieu Flamini bol vybraný poslednýkrát), zadný štyri pravdepodobne vyzerať úplne odlišne.

Žiadny z Héctor Bellerín, Nacho Monreal alebo Gabriel hral v rovnakom zápase v minulej sezóne. Všetko sa dá očakávať, že bude vybral tentoraz. Aj napriek tomu, že Per Mertesacker je opäť k dispozícii po vírusu, Wenger môže dobre zvážiť Gabriel, rý chlu a tvrdú Brazílie, ktorý bol vo výbornej forme, lepšie staviť dávať pozor na Diego Costa.

"Pre nás je to veľká hra a my vieme, naša pozícia na konci sezóny bude závisieť na tom, ako dobre robíme vo veľkých hrách, "povedal Wenger. "Nemyslím si, že príliš veľa o tom, kde stojí Chelsea v lige v tejto chvíli.Aj viac zamerať na nás dobrý výkon s plnou silou. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése